fbpx

  • "TOP 8" je ronilački paket arnažman tj. naša ponuda za organizovani obilazak 8 najboljih lokaliteta za SCUBA ronjenje u Crnoj Gori.
  • Ronilačka oprema koju ćete koristiti tokom "TOP 8" paketa je besplatna?
  • Kome je namjenjen paket, koliko traje, šta sve ulazi u cijenu i koliko košta "TOP 8"?
  • Kvaliet usluge i prilagodljivost paketa.

 

"TOP 8" je ronilački paket arnažman tj. naša ponuda za organizovani obilazak 8 najboljih lokaliteta za SCUBA ronjenje u Crnoj Gori : podvodne brodske olupine "Tihany" i "Patrolac", špilja "Slatka pećina", kaverna "Krekavica", podvodni grebeni "Galiola" i "Donkova seka", kompleks podvodnih tunela "Posejdonov grad" i vertikalni tunel "Sirena hole".

 

Kome je namjenjen paket ?

U zavisnosti od prethodnog ronilačkog iskustva  "TOP 8" paket  pod različitim uslovima mogu koristiti i početnici i sertifikovani ronioci . Tri su moguće opcije:

OPCIJA 1.
Direktan i  bezuslovan pristup "TOP 8" paketu imaju AOWD sertifikovani ronioci i više ronilačke kategorije .
OPCIJA 2.
OWD sertifikovani  ronioci mogu koristiti "TOP 8" paket   uz dodatak AOWD obuke.
OPCIJA 3.
Polaznici bez prethodnog ronilačkog iskustva mogu pristupiti "TOP 8" paketu  uz dodatak   OWD i  AOWD obuke za SCUBA ronjenje.

 

Koliko traje ?

"TOP 8"može trajati najkraće  2, 3 ili 6 dana. Rok za korištenje "TOP 8"  paketa je od  momenta uplate je do 01.10. u sezoni. 
1. AOWD ronioci i više ronilačke kategorije mogu iskoristiti "TOP 8" paket u svega 2 dana.
2. OWD sertifikovani ronioci  "TOP 8"paket+AOWD kurs ronjenja  mogu  završiti za minimum 3 dana.
3. Polaznici  bez prethodnog  ronilačkog  iskustva   "TOP 8"paket+OWD kurs ronjenja  +AOWD kurs ronjenja mogu  završiti za svega 6  dana.

 

Ronilačka oprema koju ćete koristiti tokom "TOP 8" paketa je besplatna.

"TOP 8" Vam omogućava besplatno korištenje kompleta za SCUBA ronjenje. Kao dodatnu opremu možete koristiti  kompas, nož , signalnu bovu , ronilačku lampu, ronilački kompjuter, mokro ronilačko odjelo debljine od 5-7mm . Napomena-Ronioci sa vlastitom ronilačkom opremom ne ostvaruju pravo na nižu cijenu paketa.

 

Šta sve ulazi u cijenu i koliko košta "TOP 8"  ?

  • Besplatan auto transport od Vašeg mjesta boravka do ronilačkog kluba i nazad (važi za područje Budve i Petrovca).
  • Brodski transport do i od  lokacija za ronjenje.
  • Korištenje boce za ronjenje.
  • Korištenje pojasa i tegova za ronjenje.
  • Korištenje lampe za ronjenje.
  • Organizacija i vođenje  zarona (usluge Dive Mastera, nošenje i raspremanje kompleta za  SCUBA ronjenje, ronilački brifinzi, briga za sigurnost svakog klijenta).

TOP 8" možete da koristite individualno ili kao pripadnik određene grupe. U zavisnosti od broja korisnika i od toga da li ćete paket da  koristite u kombinaciji sa ronilačkom obukom cijene variraju u sledećim  rasponima:

broj korisnika
1-1
2-4
5-8
"TOP 8"
350e
300e
250e
"TOP 8"+AOWD kurs ronjenja
600e
500e
400e
"TOP 8"+OWD+AOWD kurs ronjenja
850e
750e
650e

 


Cijenovne povoljnosti paketa.

"TOP 8" je paket aranžman kroz koji ostvarujete višestruke povoljnosti i benefite  a u odnosu na našu regularnu ponudu štedite novac u omjeru čak i do 40%.
•    Najniža cijena zarona u paketu je 25e. Cijena zarona u našoj regularnoj ponudi za nabrojane lokacije se kreće od 35-45e.
•    Najniža cijena za OWD ili AOWD kurs ronjenja u paketu je 200e. Cijena u našoj  regularnoj ponudi za OWD ili AOWD kurs ronjenja je 330e.
•    Korištenje kompleta za SCUBA ronjenje u paketu  je besplatno . U regularnoj ponudi cijena rentiranja SCUBA kompleta na dan iznosi 20e.

 
cijena u "TOP 8 "paketu
cijena u regularnoj ponudi
cijena zarona
od 25e
od 35-45e
cijena OWD ili AOWD kursa ronjenja
od 200e
330e
cijena rentiranja ronilačke opreme
besplatno
20e dnevno

 

Kvaliet usluge i prilagodljivost paketa.

•    "TOP 8"  je prilagođen  prethodnom ronilačkom iskustvu korisnika tako da pristup imaju i početnici i sertifikovani ronioci.

•    Trajanje i tempo "TOP 8"  su  usklađeni sa modernim trendovima u turizmu i prilagođeni su potrebama i mogućnostima korisnika . Najkraći termini za korištenje paketa su 2, 3 ili 6 dana. Rok trajanja "TOP 8"  paketa je od  momenta uplate je do 01.10. u sezoni.
 
•    "TOP 8" je ronilački paket usklađen sa PADI standardima i sadrži  organizaciju zarona i obuku za SCUBA ronjenje . PADI standardi i naše članstvo u ovoj asocijaciji su garancija bezbjednosti i kvaliteta "TOP 8" paketa.

 

"Pro Diving Montenegro" je jedini  međunarodno priznat ronilački klub na teritoriji Crne Gore. Ronjenje u Crnoj Gori  sa nama je Safe and Fun.