fbpx

Akcija Znanjem do Znanja je razmjena vaših vještina za usluge iz naše ponude.

 

U narednom periodu Pro Diving Montenegro organizovat će niz konkursa sa bogatim fondom nagrada. Na vama je da se potrudite i da u zdravoj konkurenciji ponudite najbolje riješenje na zadatu temu. Svi oglasi kao i rezultati bit će javni uz neposrednu komunikaciju preko maila i društvenih mreža. U daljnjem tekstu objavljujemo uslove našeg prvog nagradnog konkursa:

 

Naziv konkursa.

Nagradni konkurs za izradu dizajna ronilačkih majica.

Kratak opis konkursa.

Izrada dizajna majice sa temom  ronilačke lokacije brodske olupine  Patrolac.

Ronjenje Crna Gora
Ronjenje Crna Gora

 

 

Kratak uvod u konkurs.

Potreban je originalan i moderan  dizajn  koji bi se nalazio na prednjoj strani majice. Logo Pro Diving Montenegro ronilačkog centra i naš moto "Safe and Fun"  idu na zadnju stranu.

 

Opis dizajna.

Očekujemo riješenja koja će oslikati priču jedne ronilačke lokacije. Dizajnerima ostavljamo slobodu kreacije uz napomenu da svaku ronilačku lokaciju karakteriše kratak istorijat, parametri zarona i naravno teritorijalna pripadnost. Istorijat je element koji je naročito važan za podvodne brodske olupine koje su nastale uglavnom usljed pomorskih bitki i vremenskih neprilika što kod ronioca stvara osjećaj respekta i znatiželje. Ronioci noseći svoje majice žele daju do znanja da su posjetili neku zemlju i da su ronili na određenoj lokaciji.

 

Ronjenje Crna Gora
Ronjenje Crna Gora

 

Ciljna grupa i utisak dizajna.

Majice su namjenjene našim klijentima roniocima koji vole da imaju uspomenu sa destinacije na kojoj su ronili. Ronjenje je njihova strast i ujedno razlog putovanja. Dizajn treba da ostavi utisak zabave i značaja onoga što je viđeno tokom nekog zarona. Dizajn mora da jasno pokaže da je ronioc ronio na Patrolcu koji se nalazi u Crnoj Gori.

 

Linkovi ka izvorima informacija.

Ronjenje na brodskoj olupini "Patrolac"

 

Uslovi konkursa.

  • Konkurs traje mjesec dana kada će biti proglašen pobjednik.
  • Pobjednik konkursa je duzan dostaviti fajl sa pripremom za štampu.
  • Radit će se sito štampa uz korištenje maksimalno 8 boja.
  • Potrebno je odraditi  i  "separaciju boja".

 

Nagrada konkursa.

Pobjednik konkursa kao nagradu dobija kurs ronjenja Open Water Diver u vrijednosti od 270e. Ronilačku obuku može obaviti u bilo kojem terminu od 01.05.-01.10.2017 god.