fbpx

Postani član Pro Diving Montenegro ronilačkog kluba i ostvari pravo na neograničen broj zarona  , popust od 50% na sve kurseve ronjenja iz naše ponude i gratis korištenje klubske opreme .

 

 

Sezonska karta za SCUBA ronjenje ( SCUBA PASS) je novitet u ponudi  "Pro Diving Montenegro" ronilačkog kluba  . Kroz  povoljnosti koje nudimo  namjera nam je  da ostvarimo više ciljeva:
Prvi je da SCUBA ronjenje učinimo cjenovno pristupačnim . Plan je da kroz povoljnosti  sezonske karte animiramo sve zainteresovane da probaju  SCUBA ronjenje , da osjete direktan kontakt sa prirodom i usput nauče korisne stvari.

sezonska karta za scuba ronjenje u crnoj gori

Edukacija korisnika sezonske karte je naša druga želja . Naučit ćemo vas   šta je SCUBA ronjenje, koje ronilačke djelatnosti postoje, zašto su ronilački standardi  važni za bezbjednost  ronioca, ronjenje kao profesija i mogućnost zapošljavanja.

scuba ronjenje u crnoj gori

Takođe želimo da svakom novom članu našeg kluba prenesemo ljubav prema moru i svijest o potrebi zaštite podmorja Crne Gore. Želimo da okupimo prijatelje koji mogu da računaju na našu pomoć  i mi na njihovu novu i pozitivnu energiju . "Pro Diving Montenegro" je ronilački klub sa kojim možete da realizujete svoje ideje.

scuba ronjenje u crnoj gori padi

Rok važenja sezonske karte je od 01.05-01.10.
Ronilačka sezona za "Pro Diving Montenegro" traje od 01.05-01.10. u godini . U tom periodu  organizujemo svakodnevna  brodska ronjenja i zarone sa obale, indivudalne i grupne kurseve ronjenja .

Šta dobijate  kupovinom sezonske karte?

Neograničen broj zarona za period od  01.05.-01.10.
Kako funkcionišu stvari? Kupovinom sezonske karte postajete član Viber grupe "Pro Diving Montenegro" i tu svakodnevno dobijate plan SCUBA aktivnosti za naredni period. Jednostavnom prijavom za određenu aktivnost bukirali ste sebi mjesto na brodu ili učešće na nekom kursu ronjenja .

Ostvarite pravo na popust od 50% za sve kurseve ronjenja iz naše ponude.
Bez obzira da li ste početnik ili sertifikovan ronilac kupovinom sezonske karte ostvarujete pravo na popust od 50% na sve kurseve ronjenja  iz naše ponude. Škola ronjenja tj organizacija kurseva  je aktuelna za cijeli period važenja sezonske karte. Kurseve ronjenja organizujemo svakim danom individualno ili grupno .

Korištenje klubskog kompleta za  SCUBA ronjenje.
Kupovinom sezonske karte ostvarujete još jedno pravo a to je neograničeno korištenje kompleta za SCUBA ronjenje : ronilačka maska, peraje, čizmice,ronilačko odjelo, pojas sa tegovima za ronjenje, dzeket,regulator i boca za ronjenje. "Pro Diving Montenegro" posjeduje kvalitetnu i uredno servisiranu ronilačku opremu.  Kao budući korisnici naših usluga bit ćete edukovani o značaju, funkcionalnosti, udobnosti, pravilnoj upotrebi i održavanju kompleta za SCUBA ronjenje.
scuba ronjenje u crnoj gori padi pro diving

Šta sve ulazi u cijenu i koliko košta sezonaska karta za SCUBA ronjenje?

  • Neograničen broj zarona za period od  01.05.-01.10.
  • Popust od 50% na sve kurseve ronjenja iz naše ponude.
  • Neograničeno korištenje klubskog kompleta za  SCUBA ronjenje.
  • Rok važenja sezonske karte je od 01.05-01.10.

Cijena sezonaske karte za SCUBA ronjenje je 350e.

Cijena sezonaske karte za SCUBA ronjenje za klijente iz Crne Gore je 250e.

 "Pro Diving Montenegro" je jedini crnogorski međunarodno priznat ronilački klub . Ronjenje u Crnoj Gori sa nama je Safe and Fun.